⚡️Slik aktiverer du Online booking

Endret Mon, 15 Apr 2024 ved 05:42 PM

Først! Hva er egentlig Online booking?

Online booking er et digitalt system som kobler klinikkens bookingsystem med Behandlernettverk sin bookingportal. Når de er koblet sammen, kan klinikken motta timebestillinger direkte i sitt eget system, sammen med all nødvendig forsikring- og kundedetaljer. Partnere og Bli Frisk-brukere kan på sin side booke time sømløst og i sanntid.

Slik aktiverer du Online booking⚡️

Steg 1: Logg Inn

Steg 2: Velg Firma

• Velg firma ditt. Pass på at du velger det riktige firma, spesielt hvis du administrerer flere.

Steg 3: Velg Klinikk

• Under "Klinikker", finn og velg riktig klinikk.

Steg 4: Legg til Online Booking

• Klikk på "Legg til" i Online booking-seksjonen.

Steg 5: Velg Bookingsystem

• Velg ditt bookingsystem.

Steg 6: Registrer nødvendige detaljer

• Hvis du ikke allerede har fått dem, be om nødvendige integrasjonsdetaljer fra systemleverandøren din. Bruk den forhåndsskrevne teksten og send den fra din e-post.

• Når du har mottatt detaljene, skriv de inn i de relevante feltene.

• Sørg for å fylle ut feltene korrekt basert på detaljene du har mottatt. Hvert system har ulike krav til hvilke felt som må fylles ut for å aktivere online booking.

Steg 7: Test og Lagre

• Test koblingen ved å klikke "Test kobling". Hvis testen er vellykket, trykk på "Test og Lagre" for å bekrefte og lagre innstillingene.

Ferdig!

Du har nå fullført prosessen og Online booking seksjonen bør vise deg en grønn online status!

Videre Steg