Introduksjon til samarbeidsavtaler

Endret Tue, 25 Jun ved 3:02 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Introduksjon til samarbeidsavtaler

Hvorfor samarbeidsavtale? En samarbeidsavtale er nødvendig for å motta pasienter fra forsikringsselskapene. Denne avtalen inneholder blant annet prisavtaler som partene må forholde seg til.

Hvem har tilgang til avtalen?

• Klinikkens avtale er kun tilgjengelig for klinikkens administrator(er) og forsikringspartnerne.
  • Behandlere som fakturerer fra eget selskap oppretter og har tilgang til sin egen samarbeidsavtale på sin egen bruker. Hvis dette gjelder deg kan du lese mer her.

Spørsmål om avtalen og fakturering?

• Alle spørsmål om selve avtalen skal rettes direkte til forsikringsselskapet. DigiCare svarer for Storebrand.

Hvordan finne og administrere samarbeidsavtaler

• Velg firma: Velg firmaet du ønsker å se avtaler for.
  • Se seksjonen for partnere: Under "Partnere"-seksjonen kan du søke og inngå samarbeid med forsikringspartnere. Her kan du også se alle etablerte samarbeidsavtaler og filtrere status på ventende tilbud, utgåtte avtaler, ect.

Hvordan ser jeg mottatt tilbud om samarbeid

• Når du mottar et tilbud om samarbeid, vil du få en notifikasjon i partnerseksjonen.
  • Klikk på "Mottatt tilbud"-linken for å se og gjennomgå tilbudet.