Introduksjon til Behandlernettverk.no

Endret Tue, 23 Jan 2024 ved 01:48 PM

Dette er en introduksjonsside til bruk av Behandlernettverk.no. Du har kommet til denne artikkelen fordi du ønsker en oversiktlig informasjon over løsningsartikler og hvordan du kan registreres som leverandør på Behandlernettverk-plattformen.

Innhold

Opprette en bruker

For å ta i bruk Behandlernettverk.no må en brukerkonto opprettes. Gjerne bruk en nøytral eller personlig e-postadresse da din brukerkonto gjelder for deg som person/ behandler og ikke selve klinikken du jobber ved. Dersom du har din egen e-post ved klinikken kan firmaets administrator overstyre din kontaktinformasjon når du knyttes til klinikken.

Registrere en bruker i Behandlernettverk

Behandlerprofil

Første steg er å opprette en behandlerprofil. Ved å opprette dette får aktørene på plattformen mulighet til å se informasjon som: utdannelse, kompetanse, foretrukkede problemstillinger og din tilgjengelighet.

Opprette en behandlerprofil i Behandlernettverk

Firma

Et fakturerende firma må registreres før en avtale kan inngås med forsikringsselskapene. Samarbeidsavtalene inngås på firmanivå og dersom du skal fakturere fra ditt firma må dette registreres først. Dersom du jobber ved en allerede registrert klinikk og ikke fakturerer fra ditt eget foretak der trenger du kun å knyttes til klinikken.

Oversikt for firma-administratorer

Klinikk

Her registrerer du din fysiske klinikk, altså hvor behandlingen utføres. Et firma kan ha flere klinikker registrert under seg og det anbefales å samle alle klinikker under ett firma dersom de benytter samme organisasjonsnummer for fakturering. Dette gjelder også for klinikker hvor behandlere fakturerer fra egne foretak, men er en del av samme klinikk-kjede.

Samarbeid med forsikringsselskapene

Slik inngår du samarbeid med de forskjellige aktørene i Behandlernettverk.no. Dette må gjøres dersom du ønsker å motta og fakturere for behandlingsoppdrag mottatt av selskapet eller selskapets online booking-løsninger.

Søknad om samarbeidsavtale med forsikringspartner

Vedlikehold av din profil

Dersom du skal ha et midlertidig opphold fra å motta oppdrag via Behandlernettverk.no kan du registrere dette på din profil. Dette kan for eksempel være informasjon om ferie eller permisjon.

Registrering av ferie eller utilgjengelighet