Endre e-post for fakturaspørsmål og varsler

Endret Mon, 05 Feb 2024 ved 11:45 AM

Du har kommet til denne artikkelen fordi du ønsker å endre e-post for fakturaspørsmål og varsler. Dette er adressen der varsler om avviste faktura vil sendes. Før du kan gjøre dette, må du ha opprettet et firma. Sjekk ut disse artiklene for hjelp med å opprette dette: [Opprette et firma].

Her følger en guide for hvordan du endrer e-post for fakturaspørsmål og varsler:

Steg 1: Trykk på firmaet du har opprettet en klinikk på:

• Velg firma i listen under "Firmaer".

Steg 2: Trykk på "Endre":

Steg 3: Skriv inn ønsket e-postadresse og trykk Lagre:

Eventuelle avviste faktura fra dette org.nr. vil nå varsles til oppgitt e-post.