Opprette et firma i Behandlernettverk

Endret Tue, 23 Jan 2024 ved 02:16 PM

Du har kommet til denne artikkelen fordi du trenger å opprette firmaet ditt i Behandlernettverk. Mest sannsynlig er du her for en av disse grunnene:

• Du driver selvstendig og ønsker å motta forsikringskunder gjennom ditt eget firma
  • Du enten driver eller har fått ansvaret for administrasjon av et firma
  • Du trenger å opprette ditt eget firma slik at du kan fakturere gjennom det, men du jobber på et sted med andre behandlere (tidligere kalt paraplyklinikk)

Du skal derimot ikke opprette et firma du kun jobber på (og ikke eier/drifter). Firmaet eksisterer antageligvis allerede i Behandlernettverk (du vil få en feilmelding om at org.nr. ikke er unikt hvis du forsøker å opprette firmaet). Du behøver å bli invitert til firmaets klinikk for å registrere deg på klinikken. Her er en artikkel for hvordan du gjør dette [Hvordan knytte seg til en annen klinikk].

Hvordan opprette et firma i Behandlernettverk:

1. Trykk på "Legg til firma" på forsiden av Behandlernettverk, etter at du har logget inn.Hvis du selv er behandler, er det lurt at du har opprettet en behandlerprofil før du registrerer firmaet ditt. Dette vil spare tid. Du kan lese mer om dette her [Opprette en behandlerprofil].

2. Velg riktig land og skriv inn organisasjonsnummeret i det røde feltet.* Systemet vil automatisk fylle ut all relevant informasjon som finnes registrert på firmaet i Brønnøysundregistret.

3. Sjekk at informasjonen innenfor det gule feltet er riktig utfylt, og legg til det som mangler eller er feil. Juridisk navn kan ikke forandres, da dette navnet er koblet til organisasjonsnummeret du oppga. Webside er hjemmesiden til firmaet ditt, men det er ikke nødvendig å fylle ut dette feltet.

4. Oppgi hvilken e-postadresse fakturaer og varslinger skal sendes til, i det grønne feltet. Det er ikke nødvendig å fylle dette feltet, men e-poster angående fakturaer og varslinger vil da bli sendt til firmaadministators e-postadresse.

5. Trykk Lagre

Du har nå opprettet et firma i Behandlernettverk!

Dine steg videre i registreringsprosessen:

• Har du nettopp registrert et firma du kun skal bruke til fakturering på et annet firma? Gå videre til denne artikkelen [Søknad om samarbeidsavtale].
  • Har du nettopp registrert ditt eget firma eller et firma du har ansvaret for å administrere i Behandlernettverk? Gå videre til denne artikkelen [Legge til klinikk].