Registrering av ferie eller utilgjengelighet

Endret Tue, 23 Jan 2024 ved 02:14 PM

Skal du ut i ferie, eller av en annen grunn ikke har mulighet til å motta forsikringskunder i en periode, kan du enkelt registrere dette i Behandlernettverk. Det er viktig å registrere når du er borte, slik at pasienter ikke blir sendt til deg i perioden du er fraværende. Husk at du også må sørge for at du blir gjort utilgjengelig i bookingsystemet dere bruker på klinikken.Instruksjoner for å registrere utilgjengelighet


Steg 1: Velg riktig behandlerprofil

  • De fleste behandlere har kun en behandlerprofil, men har du flere kan du sette deg utilgjengelig på alle.
  • Du kan ikke sette deg selv som utilgjengelig før du har opprettet en behandlerprofil. Sjekk ut denne artikkelen for å finne mer informasjon om å [Opprette en behandlerprofil].

Steg 2: Bla nedover siden og trykk "Endre"

  • Det trengs kun en liten endring på behandlerprofilen din for å få endret tilgjengelighet. Trykk på "Endre".Steg 3: Bla til helt nederst på siden og huk av på "Ikke tilgjengelig"


  • Når du har trykket på "Ikke tilgjengelig" vil du få muligheten til å velge varighetsperiode og grunn til fraværet. Under har vi laget et eksempel på hvordan dette kan se ut. 
    • Du kan trykke på kalender-symbolet under der du har huket av for å velge datoene i en kalender eller så kan du skrive inn datoene selv. 
    • Hvis du er usikker på hvor lenge du blir fraværende, kan du la "Til"-boksen være blank. Husk at du senere må inn og endre statusen når du er tilgjengelig igjen!
  • Etter du har trykket "Lagre" har du endret tilgjengeligheten på profilen din!
Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen