Fjerne en behandler fra en klinikk

Endret Thu, 11 Apr 2024 ved 10:14 PM

Du har fått denne artikkelen, hvis du ønsker å fjerne en behandler fra en klinikk du administrerer. Dette gjøres som oftest i en situasjon hvor behandleren ikke lenger jobber ved klinikken. Sjekk ut [Registrering av ferie eller utilgjengelighet] for registrering av midlertidig utilgjengelighet.

Slik fjerner du en behandler fra en klinikk

1. Trykk på firma

2. Trykk på klinikken

3. Trykk på riktig person i listen under "Klinikkens behandlere"

4. Trykk "slett" nederst på siden