Slik skjuler du behandler for oppdrag fra partnere

Endret Thu, 13 Jun 2024 ved 01:03 PM

Slik skjuler du behandler for oppdrag fra partnere

Skjulfunksjonen gjør det mulig å skjule behandlere som ikke ønsker samarbeid med partnere. Denne artikkelen viser hvordan du skjuler eller opphever skjulfunksjonen.


Steg 1: Logg inn og velg firma




Steg 2: Velg klinikken der behandler jobber i Klinikkeseksjonen.



Steg 3: Velg personen du ønsker å skjule under "Klinikkens behandlere".




Steg 4: Trykk på avanserte innstillinger nederst




Steg 5: Velg den partneren du ønsker å skjule behandleren fra. 


Behandleren vil bli skjult for partneren og fremtidlige oppdrag når du skrur på.


Behandleren vil få en etikett med et "skjult øye"-ikon og en teller som viser antall p hen er skjult for i oversikten din. Ved å føre musepekeren over ikonet, kan du raskt se en liste over hvilke partnere behandleren er skjult for.


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen