Når du har opprettet en bruker og en behandlerprofil, har du muligheten til å bli knyttet til en lokasjon! Du trenger ikke å registrere firmaet du jobber på, hvis firmaet allerede har blitt opprettet av noen andre i firmaet ditt. Har firmaet du jobber hos allerede blitt opprettet av noen andre, skal du ikke opprette firmaet på nytt, men firmaadministrator (som oftest den som har opprettet firmaet) må invitere deg til å bli en del av firmaet.


Hvis du skal fakturerer fra ditt eget firma, må firmaet være opprettet (av deg) før du blir registrert av en firmaadministrator. Ellers vil du ikke bli registrert riktig. Sjekk ut denne artikkelen først: Opprette et firma i Behandlernettverk. Hvis du har opprettet firmaet på en annen bruker, ta kontakt på info@behandlernettverk.no så hjelper vi deg med å få de riktige tilgangene. 


Er du administrator for et firma og skal knytte behandlere til lokasjonen deres? Sjekk ut denne artikkelen istedenfor [Hvordan legge til en behandler].
Steg for steg-guide for hvordan du knytter deg til en lokasjon som ikke er din:


1. Si ifra til ditt firmas administrator at du ønsker å knytte deg til lokasjonen 

  • Administrator må sende deg en invitasjon gjennom Behandlernettverk til din registrerte e-postadresse. Husk å sjekke søppelpost-mappen før du eventuelt kontakter support om manglende e-post!

 


2. Klikk på «Logg inn» i e-posten du har fått og logg inn med kontoen din.


Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

  • Du vil kun få godtatt invitasjonen hvis du trykker på lenken i e-posten!

 


3. Godkjenn invitasjonen til lokasjonen


Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

  • Denne meldingen vil vises hvis du allerede har registrert en profil med riktig tjenestetype. Hvis du ikke har gjort dette, vil du få en melding hvor du får beskjed om hvilken tjenestetype du trenger å opprette en behandlerprofil for, slik at du kan knytte deg til lokasjonen.

 

4. Du har nå gjort det du skal gjøre for å bli en del av lokasjonen til firmaet! 

  • Hvis du skal fakturere gjennom ditt eget firma, bør du opprette firmaet i Behandlernettverk før firmaadministratoren legger deg til på lokasjonen. Dette gjør at firma-administrator slipper å legge deg til på nytt.