Aktivering av online booking-integrasjon

Endret Wed, 24 Jan 2024 ved 01:23 PM

Snarveier:


Introduksjon

Online booking er nettbasert timebestilling til ditt journalsystem i sanntid. En integrasjon med oss lar oppdragsgiverne i Behandlernettverk.no samt deres kunder trygt og enkelt få booket nye oppdrag hos deg. Integrasjonen forenkler hverdagen for alle parter og du som leverandør får strukturerte bestillinger med SakID, hvor alle nødvendige opplysninger for oppdraget er inkludert.


Vi har allerede støtte for integrasjon med de mest brukte systemene for fysikalske behandlere (og noen psykologer):


Bruker du et annet system eller ønsker hjelp med integrasjon? Flere systemer er på vei og de vil fortløpende bli annonsert i oversikten. Kontakt gjerne din systemleverandør og hør hvor langt de har kommet, eller tips oss om systemer vi burde snakke med.


Hvordan aktiveres en integrasjon?

Online booking-integrasjon bestilles via din systemleverandør.

  • Din systemleverandør gir oss tilgang til firmaets timeliste.
  • Har du ikke integrasjon med oss fra før må du starte med å melde inn en bestilling til din systemleverandør for å få den aktivert.
  • Ved å sende en e-post merket med "Vi ønsker integrasjonen med DigiCare og Behandlernettverk.no aktivert" blir det tydelig hva du søker.
  • En typisk integrasjon starter med at du (eller systemleverandøren) gjør noen tilpasninger i ditt system. Oppsettet gjøres kun én gang for å få etablert integrasjonen og når systemleverandøren bekrefter at alle nødvendige innstillinger er utført, kan du selv aktivere integrasjonen ved å følge stegene i denne artikkelen [Registrering av online booking-detaljer i Behandlernettverk]. Vår support kan bistå med dette, hvis du behøver hjelp. 

Forutsetninger for aktivering

For å kunne aktivere en integrasjon er det viktig at firmaet har ordnet følgende:

  • Alle tjenester må ha spesifisert en behandlingskode (utføres normalt av enten deg eller systemleverandøren)
  • Alle behandlere må ha spesifisert en profesjonskode (utføres normalt av enten deg eller systemleverandøren)
  • Alle behandlere som jobber med forsikringssaker og skal være tilgjengelig i online booking må være tilknyttet firmaets klinikk i Behandlernettverk med sin behandlerprofil. Etter at behandlerne er inviterte og har godkjent invitasjonene, vil firma-administrator kunne se og administrere tilknytte behandlerprofiler under "Personer og Utstyr" på firmaets klinikk i Behandlernettverk.


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen